Dorit sa ne
contactati pentru
o rezervare ?
clic aici

 

Vreti sa stiti cum
ajungeti la noi ?
clic aici

 

Afla ce mai poti
vizita in
Campulung
clic aici

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Serviciile Muscelul SA sunt oferite de catre compane doar persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in acesta pagina. Folosirea site-ului www.muscelul.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Inabilitatea acestora de a se conforma cu conditiile impuse, determina incetarea utilizarii site-ului.

DESCRIERE

Site-ul www.muscelul.ro reprezinta un site de prezentare al companiei Muscelul SA. In el puteti gasi oferta companiei pentru serviciile pe care le ofera, detalii despre companie si alte informatii legate de domeniul de activitatate al acesteia.

LIMITARI TEHNICE

Muscelul SA nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea. De asemenea, Muscelul SA nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

COPYRIGHT

Informatiile publicate si pozele din site-ul www.muscelul.ro apartin companiei Muscelul SA. Acestea nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al Muscelul SA. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

REGULI DE UTILIZARE

Muscelul SA poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Muscelul SA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Muscelul SA isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

 

   
 
Compania | Hotel Muscelul | Cabana Voina | Complex Magura | Oferte cazare | Obiective turistice | Localizare | Contact
   

©2005 Muscelul S.A. Toate drepturile rezervate
creativebynature™ design